Öngyilkos legyek? Mit tegyek?
már 19 éves vagy? :O
Hát akkor már régen késő, elszaladt az az ominózus szekér, innen nincs visszaút, vége :(
Az öngyilkosság semmire nem megoldás! Mindennek a legjobb útját próbáld megtalálni! A "barátodat" felejtsd el, és ha akarsz, ha nem, úgy is találni fogsz magadnak barátokat! Nekem is volt már ilyen érzésem, hogy senki sem szeret, ez így is volt, mert nagyon kimutattam a boldogtalanságomat. Miután kezdtem túllépni ezen, kimutattam, hogy boldog vagyok, lettek barátaim, mindenki megértett! Fel a fejjel! Nem ér meg egy öngyilkosságot, felejtsd el! Szedd össze magad, mutasd ki, hogy vidám vagy (még ha nem is vagy az), ez másoknak is megfog tetszeni és barátokra találsz! Bár most lehet, hogy egy páran azt gondolják, hogy túl hülyeség ez a szöveg főleg egy ennyi időstől! De NEM! Hidd el! Nekem bevált... :)
UI.: Fel a fejjel!
11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!