Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Öngyilkos legyek? Mit tegyek?

Öngyilkos legyek? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim,a családom sem hallgat meg .Tanulok és tökre hülyének érzem magam.Önbizalmam nulla.Beszélgettem egy gyerekkel egy társ keresőn oldalon.Élőben is találkoztunk.És meg is csókolt (az első csókom volt). Azt mondta olyan érzése van mint ha ezer éve ismernénk egymást.Utalt arra hogy járhatnánk.De kevéssel van fent gépközelben és nem is mutatja ki az érzelmeit.Azt mondta tegnap hogy nem tudja hogy a tanulás mellet lehetne most kárkapcsolata (most fog érettségizni). A lelkem össze tört.Akkor miért csókolt meg?Ó én ezt nem bírom !Úgyse lesz senkim!Minek folytatni az életet a szüleim is csak azt tudják hogy milyen nehéz az élet .Eleget küzdöttem azt hittem meg kaphatom a boldogságot, de tévedtem.Nagyon jól éreztem magam bele szeretem.Jövőhét szombaton találkozunk és elmondom neki hogy most mit akar tőlem nem vagyok rongy hogy csak így eldobjon érző lény vagyok.Ha nem jön össze akkor viszlát világ.(Írjatok bármit tudom hogy lesznek sértő üzenetek is)

2012. márc. 25. 18:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2012. márc. 25. 18:35
 2/14 anonim ***** válasza:
Talán szedd össze magad, keress valami jó kis hobbit, a srácot meg felejtsd el, mert jelenleg tényleg úgy viselkedsz mint egy rongy.
2012. márc. 25. 18:37
 3/14 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok nyáron leszek 19.
2012. márc. 25. 18:38
 4/14 A kérdező kommentje:
De akkor miért írt rám és miért akart velem találkozni velem?
2012. márc. 25. 18:39
 5/14 anonim ***** válasza:
akkoor még várjál ezzel egy kicsit. én már jó pár évvel több vagyok. ugyanebben a cipőben járok....próbáld meg nem feladni.
2012. márc. 25. 18:39
 6/14 anonim válasza:
hajrá
2012. márc. 25. 19:01
 7/14 Atees válasza:

már 19 éves vagy? :O

Hát akkor már régen késő, elszaladt az az ominózus szekér, innen nincs visszaút, vége :(

2012. márc. 26. 23:47
 8/14 A kérdező kommentje:
Mi van?Azt mondod hogy öljem meg magam?
2012. márc. 27. 10:25
 9/14 A kérdező kommentje:
Azt hittem kiírom a problémámat akkor segít rajtam valaki.De látszik hogy az emberek ekkora.............
2012. márc. 27. 10:47
 10/14 anonim válasza:

Az öngyilkosság semmire nem megoldás! Mindennek a legjobb útját próbáld megtalálni! A "barátodat" felejtsd el, és ha akarsz, ha nem, úgy is találni fogsz magadnak barátokat! Nekem is volt már ilyen érzésem, hogy senki sem szeret, ez így is volt, mert nagyon kimutattam a boldogtalanságomat. Miután kezdtem túllépni ezen, kimutattam, hogy boldog vagyok, lettek barátaim, mindenki megértett! Fel a fejjel! Nem ér meg egy öngyilkosságot, felejtsd el! Szedd össze magad, mutasd ki, hogy vidám vagy (még ha nem is vagy az), ez másoknak is megfog tetszeni és barátokra találsz! Bár most lehet, hogy egy páran azt gondolják, hogy túl hülyeség ez a szöveg főleg egy ennyi időstől! De NEM! Hidd el! Nekem bevált... :)

UI.: Fel a fejjel!

11/L

2012. márc. 28. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!