Elszöknél velem egy idegen országba, stoppal?
Ezen a stopposon és ingyenvonatoson már mi is gondolkodtunk (baráti kör), de mi csak jó szórakozásképpen. De azért mi más korosztály vagyunk :)
Sztem tök jó ötlet, de azért óvatosnak kell lenni, mert ki tudja, hogy ki vesz fel (stopposként).
Hogy a kérdésre válaszoljak: elszöknék, igen, ha nem lenne jó helyem itthon és nagykorú lennék. De nagyon jó helyem van itthon és kiskorú vagyok :))
En is mennek de vinnem magammal a lanyom (12eves) es a parom :))
Nelkuluk egy tapodtat sem teszek! Amugy 1 honapra voltam kulfoldon nelkuluk (de keregetes nelkul)a baratnommel, tok szuper volt, minden nap buli volt, igaz nagyon hianyzott a csaladom. Volt amikor sirtam is :))
Ugyhogy ha vihetem oket, barmikor! :))
32/L
Én alapvetően benne lennék, de pl a szállást azt hogy gondoltad?
Egyébként 23/f.
Szia ha gondolod dobj egy emailt erre a címre kurtamurta@freemail.hu....
Én nem fontolgatom, biztosra tudom hogy elindulok erre az útra úgy hogy történjen bármi nem fordulok vissza...
Ha még áll a dolog írj mert jól jönne a társaság:) és mindig jobb 2 fej mint 1-1 külön külön
Sziasztok, én is keresek egy útitársat, akivel együtt stoppolva elmehetnénk valamerre Európában. 24 éves srác vagyok, elsősorban lányt keresek. Ha érdekelne, írj privátban, indulásra készen állok.
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!