Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elszöknél velem egy idegen...

Elszöknél velem egy idegen országba, stoppal?

Figyelt kérdés
A kérdésem komoly... lány vagyok, elegem van mindenből már, menni akarok el bárhova, pénzem nincs, egyedül unalmas lenne, valaki van aki ugyanilyen helyzetben van? Eljönnél velem? Fiú vagy lány mindegy, csak ne legyél több 30nál. Aztán ki tudja lehet hogy valahol jobb életünk lehetne... ha nem még mindig vissza lehet jönni, és csak egy nyaralás lesz... nos? Lehet hülyének nézni is nyugodtan, szabad a vélemény nyilvánítás:D
2009. jún. 12. 23:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezen a stopposon és ingyenvonatoson már mi is gondolkodtunk (baráti kör), de mi csak jó szórakozásképpen. De azért mi más korosztály vagyunk :)

Sztem tök jó ötlet, de azért óvatosnak kell lenni, mert ki tudja, hogy ki vesz fel (stopposként).

Hogy a kérdésre válaszoljak: elszöknék, igen, ha nem lenne jó helyem itthon és nagykorú lennék. De nagyon jó helyem van itthon és kiskorú vagyok :))

2009. jún. 13. 10:02
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

En is mennek de vinnem magammal a lanyom (12eves) es a parom :))

Nelkuluk egy tapodtat sem teszek! Amugy 1 honapra voltam kulfoldon nelkuluk (de keregetes nelkul)a baratnommel, tok szuper volt, minden nap buli volt, igaz nagyon hianyzott a csaladom. Volt amikor sirtam is :))

Ugyhogy ha vihetem oket, barmikor! :))

32/L

2009. jún. 13. 10:16
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én alapvetően benne lennék, de pl a szállást azt hogy gondoltad?

Egyébként 23/f.

2009. jún. 13. 14:14
 14/18 A kérdező kommentje:
Szállás? Parkok, erdők, padok, sátor, így kezdetnek ahol sikerül éppen, esetleg kedves embereknél akik majd meghívnak magukhoz. Bár ilyen nem mindenfelé akad.
2009. jún. 14. 01:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Szia! Még áll az ajánlat? Mert én is ilyen életunt egyén vagyok, szívesen mennék. Ha áll még, dobj már egy e-mailt!
2009. okt. 8. 18:49
 16/18 anonim válasza:

Szia ha gondolod dobj egy emailt erre a címre kurtamurta@freemail.hu....

Én nem fontolgatom, biztosra tudom hogy elindulok erre az útra úgy hogy történjen bármi nem fordulok vissza...

Ha még áll a dolog írj mert jól jönne a társaság:) és mindig jobb 2 fej mint 1-1 külön külön

2010. febr. 25. 14:01
 17/18 anonim ***** válasza:
nah elmentél? :D én most mennék ám de szívesen
2011. márc. 21. 14:38
 18/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én is keresek egy útitársat, akivel együtt stoppolva elmehetnénk valamerre Európában. 24 éves srác vagyok, elsősorban lányt keresek. Ha érdekelne, írj privátban, indulásra készen állok.

köszönöm

2012. júl. 14. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!