Lehet valami jelentősége az álmomnak?
Tudom nem vagy jós/jósnő de a személyes véleményed szerint...
14/l vagyok
Álmomban szinpadon egy csomo emberrel táncoltam.Láttam velem szemben hogy egy néhány fiatal társastáncol és meg kértem egy fiút hogy táncoljunk együtt mi is.Erre mondta hogy majd megtanit.(A valóságban is szeretnék járni).majd meg csókoltam(egy boltban) azt a srácot(még sosem csókoloztam)De szó szerint éreztem hogy milyen smárolni...:omajd azután elmondta hogy neki vissza kell mennie Mexikóba...
Egy esti szabadtéri bulin a szüleimmel mi jelentettük be Zséda érkezését..akivel beszéltem is.Közben folyamatosan elakart fújni a szél de én kapaszkodtam egy ágba:D
(gyakran álmodok olyat hogy elakar fújni a szél de valahogy mindig megkapaszkodok)
Köszönöm a választ.
Igazából előfordult már,de még ezeken a dolgokon nem rágodtam.A csókon se,soha nem voltak még ezzel kapcs. gondolataim....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!