Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha valakitől kérek valamit,...

Ha valakitől kérek valamit, és azt mondja hogy, , elvileg igen". Meg, , meg lehet oldani" akkor az mit jelent?

Figyelt kérdés
azt hogy igen?és kicsit bővebben?bocsi h itt kérdezem

2012. márc. 13. 14:19
 1/7 A kérdező kommentje:
úgy értem,nem lehet hogy csak úgy mondja?
2012. márc. 13. 14:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Az azt jelenti, hogy elméletben megoldható, de gyakorlatilag nem.
2012. márc. 13. 14:31
 3/7 anonim válasza:

Szerintem "nem"-et jelent,csak nem akar ilyen kategorikus lenni...mellébeszél...köntörfalaz :) ...nincs ínyére a dolog,de nem tud vagy nem akar, esetleg nem mer nemet mondani ...

....de azért egyszerűbb lenne a dolgunk,ha lenne valami konkrétum,hogy milyen kérdésre volt ez a válasz . :(

2012. márc. 13. 14:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Azt jelenti, hogy

- elvileg meg lehet oldani, tehát megpróbálja, hátha sikerül

- gyakorlati akadálya nincs, max közbejöhet valami

- nincs kedve hozzá

2012. márc. 13. 14:42
 5/7 A kérdező kommentje:
arról Van szó h apukám elviszi egy külföldi rokonomho,vagyis aki külföldön él,és nekem eztmondta.de ma anya megkérdezte,akkor azt mondta h el lehet menni:)akkor ez már 100% igen?
2012. márc. 15. 20:45
 6/7 anonim válasza:

Szia!

Te ismered az apukádat :)

Szerintem,ha minden feltétel adott,akkor biztos el fog vinni...100%-ot csak azért nem írok,mert az a biztos,ha ott ülsz az autóban/vonaton/repülőn :)

Kívánom,hogy teljesüljön a vágyad. :)

2012. márc. 18. 13:15
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm:)remélem sikerül:)ez nekem sokat jelentene:)
2012. márc. 18. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!