Valaki ismer személyesen olyan embert akinek valaha is telitalálata volt a lottón? Szerintem az egész egy nagy bunda.
Részben emiatt gondolom
meg emiatt
[link] Tisztán emlékszem, hogy a bolgár esetben akkoriban a hirekben ugy volt tálalva, hogy az első három számnak még a sorrendje is stimmelt! Tudom, mert a barátokkal órákig beszélgettünk erről, hogy mekkora bunda lehet. Persze ma már minden cikkben az van, hogy a sorrend más-más volt. Ez is érdekes... A másik hülyeség annak az esélye, hogy ez igy megtörtént. Az egy a 4,2-millióhoz egy vicc. Szintén az akkori cikkekben lehetett olvasni matematikusok véleményét, akik a 10hatványait hozták ki, mint valós esély, persze az első három sorrendbeli stimmelésésre. Szóval ismer valaki lottó telitalálatost személyesen? Vagy ez a hiszékenyek adója? Köszi az érdemi válaszokat!
En szemely szerint nem hiszek a lottoban.
Miert?
Tul kicsi ez az orszag h egy lottomilliardos feltunes nelkul tudjon maradni.
Facebookon van egy nagycsomo ismerosom akik szinten ismerik egymast de nem rajtam keresztul hanem mashonnan- kicsi a vilag- mindenkeppen eljutna egy sztori h a Marikaek hirtelen kileptek a munkahelyrol es vettek egy uj autot, de ha nem is ilyen drasztikusan tuti szemet szurna h vmi nem stimmel vki nagy penzt kapott.
Es azt se hiszem el h mi den eddigi milliardos csondben maradt volna. Egy atlagember biztos elmondta volna 1-2 jobaratjanak akik ugyanugy tovabbadjak es mar mindenki tudja a nyertes kiletet.
Jah en az elmult 21 evem alatt csak egy 5/5-t talalo embert ismerek de azt nem magyar lotton nyerte.
Amugy meg nem tudom lattad-e multkor a Monk-ot... abban volt ilyen csalas, sot a bolgarokrol totalisan el is tudom kepzelni h ha ki is derulr elsumakoljak h ne legyen cikis a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!