Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Verekedni akar, mit tegyek?

Verekedni akar, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van 2 csaj.Nagyon jóba voltunk,erre valaki azt mondta,hogy az egyiket lekurv**** meg azt mondtam,hogy minden hétvégén más pasival van.. erre ez nem igaz és iskolában dúrva szavakkal bántanak,ami nekem szörnyen fáj.ÉS akivel vitázok az legjobb barátnőm volt,tudja nekem mi fáj,és avval bánt.Mondom beszéljük meg suliba,vagy az után kettesbe.nem ő verni akar.Mondom neki,hogy én nem szeretnék verekedni ő,akkor is azt akar.Én 170 cm vagyok ő meg vmi 160 annyira akar verekedni.. mit tegyek?? nem akar beszélni.. 16/L
2012. márc. 11. 23:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Orkok lol!
2012. márc. 12. 00:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Lehet azért van ilyen nagy mellénye, mert beszervezett 5-6 másik hasonló orkot és tudja : csapatban péppé tudják verni hiába magasabb...

Erre is van megoldás : ne közlekedj egyedül, szervezz magad köré fiúkat, sok lányt!... :-))

2012. márc. 12. 00:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetne valahogy felvenni az eksönt és megosztani?
2012. márc. 12. 01:31
 14/14 anonim ***** válasza:
na mi a helyzet ?
2013. nov. 18. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!