Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Verekedni akar, mit tegyek?

Verekedni akar, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van 2 csaj.Nagyon jóba voltunk,erre valaki azt mondta,hogy az egyiket lekurv**** meg azt mondtam,hogy minden hétvégén más pasival van.. erre ez nem igaz és iskolában dúrva szavakkal bántanak,ami nekem szörnyen fáj.ÉS akivel vitázok az legjobb barátnőm volt,tudja nekem mi fáj,és avval bánt.Mondom beszéljük meg suliba,vagy az után kettesbe.nem ő verni akar.Mondom neki,hogy én nem szeretnék verekedni ő,akkor is azt akar.Én 170 cm vagyok ő meg vmi 160 annyira akar verekedni.. mit tegyek?? nem akar beszélni.. 16/L
2012. márc. 11. 23:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
49%
Ez nem normális dolog, ne foglalkozz ezzel a lánnyal, ha mégis megütne, lökd el magadtól, védekezz.
2012. márc. 11. 23:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ha elkaptad a haját és mozdulni sem bír, akkor biztos meghallgat majd. Akkor a fülébe súghatod, hogy nem mondtál róla semmi rosszat.
2012. márc. 11. 23:21
 3/14 anonim ***** válasza:

Xard le, és ha bsztat a szövegével akkor közöld vele, hogy inenntől magasról xarsz a hülyeségére, és előtted megbukott mint ember!

Ha pedig közelít ráordítasz, hogy három lépést vissza, mert csúnyán fogják hazavinni!

2012. márc. 11. 23:22
 4/14 A kérdező kommentje:
nem tudom :S azt irta h suli után megbeszéljük és utközben mikor beszélgetünk megver...
2012. márc. 11. 23:23
 5/14 A kérdező kommentje:
vagyis másnak irta azt h megver nekem azt h megbeszéljük dolgokat..
2012. márc. 11. 23:24
 6/14 anonim ***** válasza:
De kis puhány vagy. A 2-es válaszoló jól mondta. Úgy fogd meg, hogy mozdulni se tudjon, aztán mondd el, amit gondolsz. Egyedül ez működik.
2012. márc. 11. 23:32
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon, nagyon rossz tanácsot fogok adni: menj és rendezd le a csajt. Nem kell nagyon megtépni, csak annyira, hogy komolyan vegyen és később már lepattanjon a témáról. A többit leírtam korábban. (23:21 voltam.)
2012. márc. 11. 23:34
 8/14 A kérdező kommentje:
oké :) köszi válaszokat,elkapom és elmagyarázom neki dolgokat .
2012. márc. 11. 23:37
 9/14 anonim válasza:
78%

Van egy olyan érzésem , hogy orkok lehettek :D

(csak a probléma megoldásának módszeréből gondolom )

2012. márc. 12. 00:01
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is az orkokra gondoltam először :D Egyrészt mert értelmes fehér ember nem avval kezdi, hogy nekiáll megverni a másikat, másik meg, lehet én vagyok ilyen elmaradott 21 évesen, de nem tudom elhinni, hogy egy 160 centi magas csipszar kislány neki megy a nyílt utcán a nála egy fejjel magsabb másiknak...
2012. márc. 12. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!