16 és fél éves vagyok, és elég kicsik a melleim. :S van rá esély, hogy még nőni fog? ://
Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 16:53
11/15 anonim válasza:
Ne már elhidd a reklámoknak h a mellnek nagynak kell lenni. Amúgy is még csak 16 múltál.... lehet akkora lesz 21 éves korodra h akkor meg az lesz a baj. Teljesen mindegy mekkora a melled, aki ebben méri a nőt az meg sem érdemel téged.
12/15 manddozsa válasza:
Átlagosan 21 éves koráig nő a melle egy lánynak( persze ez genetika). De a végleges formáját a női mell akkor éri el, amikor szül egy gyereket. Szóval ha kicsi és nem is nagyon fog nőni ne aggódj! Szülsz egy gyereket és biztos vagyok abban hogy nagyobb lesz, hiszen a tejutaknak és a mirigyeknek olyankor kell a hely és megnőnek, hogy szoptatni tudj majd:) De két gyerek után 100 % !
Ui: egy szülésznő
13/15 anonim válasza:
ne higgy az előttem szólóknak, igen is sokat jelent ha nem kicsik a cicijeid.nézd csak meg a suliban esetleg a diszkóban hogy (barátnőid közül)sokkal hamarabb bepasiznak a nagyobb mellű csajok , hiszen a NŐIESSÉG fontos része.- hátadmögött megszólnak összesúgnak (lapos , deszka,nemtudsz rajta mit fogni..stb)nem fogod tudni "megszerezni" álmaid pasiját mig van körűlötted nagyobb mellű csaj.idősebb pasikat(18év - )elfeledheted kislányként kezelnek ,sajnos a magad korabeli srácok meg még kis nyálasok.ha viszont már pasizol(szexelsz)tapasztaltabbal kezdjél aki nemszégyeli a cicijeidet kényeztetni(csókolgatni)-eredményes növést fogol hamarosan tapasztalni magadon.
14/15 jani1987 válasza:
Anyámé is kicsi volt, meg a nagy nénémé is, de a szülés után megváltozott a helyzet.
15/15 anonim válasza:
Na hát kezdjük ott hogy nőni fogmég.Meg általában a nőknél úgy van hogy mikor híznak olyankor utoljára a mellük hízík na de mikor fogynak akkor a mellükből fogynak elösször.Na de,a nő nem feltétlenül a mellétől lesz szép.Nekem se túl nagy de nincs is ezzel problémám.Tudni kell elfogadni a testi adottságainkat.Meg hát kinek mi a kicsi.Nekem a 75-ös az,de legalább nem zavar mindenben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!