Rendőrök! Kólával mossátok le a vért az útról? Van ilyen?
Egy cikkben találtam ezt, de nem tudom elképzelni, hogy ez tényleg így lenne. Esetleg találkoztatok már ilyennel?
"Az USA több államában a rendõrség baleseti helyszínelõi 2 gallon (kb. 7 liter) Cola-t visznek magukkal, hogy a baleseteknél az úttestre folyt ért azzal távolítsák el."
Demonstrálják a Coca-Cola erejét! :D
Egyébként ott így működnek a dolgok.
link a cikkhez? lehet valamit félreértettél.
egyébként meg mészporral szokták az ilyeneket beszórni.
pl. ha vasúti átjárónál látsz nagy fehér foltot a sínek között akkor ott nemrég elcsapott valakit/valamit a vonat
Ha olvasol ne ilyen kis magángyártmány 5mpeu oldalakról tájékozódj, még a wikipedia is megbízhatóbb.
A csajszi egy sima régi hoaxot listázott be:
Jah és igen, egy másik fórumon jól írják. Az amcsi rendőrök nem takarítanak el semmit, biztosítják a helyszínt, helyszínelnek és utána jön egy takarító/fertőtlenítőbrigád külön erre összepakolt kocsikkal felszereléssel.
Nem ilyen "kis magánygyűjteményekből" informálódom, hanem egy tanárunk küldte ezt nekünk. Én nem akartam elhinni és rákérdeztem, hogy aki ilyen helyen dolgozik azok használják-e.
Így már érthető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!