Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Általánosba ti mennyit tanulto...

Általánosba ti mennyit tanultok? Többi lent.

Figyelt kérdés
Én most vagyok 5.ikes és 1 nap kb 4-5 órát tanulok és félévkor volt 1 négyesem többi 5-ös.Szerintem úgyis 5 ös lennék ha napi 3 órát tanulnék de nem tudok koncentrálni mit csináljak ennek érdekébe?És ha általánosba 4-5 órát tanulok akkor vért kel izzadnom hogy 5-ös legyek középiskolába?És ezen streszelem magam hogy minden doga 5-ös legyen.Min váltosztatyak? Bocs a helyesírási hibákért de siettem
2012. márc. 10. 22:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Öhm... izé, én a nyolcadikot is kitűnőre zártam úgy, hogy csak a felvételimre tanultam, semmi másra (most három nyelvet tanulok, azzal többet foglalkozok :D )

Szóval, szerintem meg pont az a baj, hogy stresszeled magad. Ugyan nem biztos, hogy te ezt így gondolod, de rombolod vele az önértékelésed. Érzelmileg is fontos, hogy jó állapotban legyél. A napi 4-5 óra nekem rettentő soknak tűnik, de mondom, nem vagyok az a tanulós típus. A töri viszont nehezebben megy jelenleg, ennél sokat segít, ha valakinek (barátnak, szobatársnak... teknősnek...) elmagyarázhatom az anyagot. Onnan kezdve emlékeszem az elhangzottakra. Próbáld ki, talán jól jön :)

2014. aug. 20. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!