Ha egyetemi könyvtárban tanultok és beviszitek a laptopot is, mennyi időre meritek/mernétek ott hagyni?
Nem sűrűn szoktam könyvtárban tanulni, és nem tudom, félórára mondjuk ott merjem-e hagyni őrizetlenül a laptopomat és a többi cuccomat.
Azért egy könyvtárban csak nem lopnak, nem?
Inkább ne hagyd ott, bízd rá ismerősre/barátra/haverra..mert hiába könyvtár, azt hinné az ember, hogy oda normális emberek mennek be..
Nem tudom, hova jársz suliba, Szegeden TIKbe történtek lopások, ezért nem olyan régóta minden emeleti olvasóban van záras szekrény..oda tudod adni a könyvtárosnak, kapsz valami zálogféleséget és vigyáznak rá.
oké, akkor úgy tűnik, ez a normális vélekedés.
Csak egyszer amikor bent tanultunk egy barátnőmmel, laptopom is ott volt, elmentünk kávézni, és észrevette rajtam, hogy nem szívesen hagyom ott a laptopot és nevetve kérdezte, hogy nem mered itt hagyni?!
és emiatt még én éreztem magam paranoiásnak.
no mindegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!