Mi van a táskádban?
Figyelt kérdés
Egy átlagos napodon, miket pakolsz a táskádba?
Én középsuliba járok, az enyémbe a füzeteim, tolltartóm, kézkrémem, kajám, üdítőm, kis tükröm, betétem/tamponom, telótöltőm, zsepik vannak. :) És a tiétekben?
2012. márc. 10. 12:35
1/12 anonim válasza:
Sok sok szendvicset, utálom ha éhes vagyok
2/12 anonim válasza:
Füzet, ceruza, toll, hajgumi, fájdalomcsillapító, meg mindenféle papír amit régen bennefelejtettem. :D
3/12 anonim válasza:
Jegyzetfüzet, toll, irataim, bankkártya, mobil, töltő, fülhallgató, zseblámpa, léderman, tartalékelem, zsepi, határidőnapló, kulcsok, névjegyek, üres szatyor, egy-két szendvics zárható műanyagdobozban, literes víz, laptop+kábelek, mobilnet, pendrive, sapka, napszemüveg, tartalék cipőfűző, gyújtó, rágó, plusz pulóver...kb. ennyi.
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
füzet, tolltartó, víz, mini kézkrém, egy fénykép egy lány ismerősömről, mini kölni, roggyá szakadt órarend, ragasztó szalag
8/12 anonim válasza:
telefon, pénztárca, kocsikulcs, forgalmi, lakáskulcs, igazolványok, papírzsepi, toll, füzet, tükör, púder, rúzs/szájfény, fésű, hajlakk, napszemüveg, épp aktuális körömlakkom (ha lepattan egy nagyobb darab, gyorsan odapöttyintek) nedves törlőkendő, nagyon apró kis tartóban folyékony szappan, tampon. kb ennyi :)
10/12 anonim válasza:
meg cigi, öngyújtó, rágó víz. húúú jó sok cuccot hordok magamnál xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!