Ha már úgysem tudok mit tenni, mit csináljak, szenvedjem végig az életem?
Figyelt kérdés
Pocsék egy életem van. Reménytelen minden. Minden napom ugyanaz, ami nem elviselhető, hanem egy gyötrődés. Most én ezt nem akarom évtizedekig csinálni. Úgy sem lesz jobb az életem.Ezt tudom, és bárki bármit mond, nem tudom jobbá tenni.Nagyon sokat gondolkoztam az öngyilkosságon, most is az van a fejemben, csak eddig azt gondoltam, hogy na majd mostantól jobb lesz, megtettem mindent, de ez van, nem lesz jobb, bármi történhet, akkor sem.2012. márc. 7. 20:01
1/6 anonim válasza:
Miért ne történhetne jobb?
Ki vagy te,hogy ismerd a jövőt?
2/6 anonim válasza:
Menj fel isten szintjére, töröld el a személyt aki vagy, válassz egy új személyt, vedd fel a személyiségét és éld az új életet...
3/6 hama8 válasza:
gondold végig min kell változtatnod de egy a fontos NE LEGYÉL ÖNGYILKOS! az semmin nem változtatna sőt a pokolra kerülnél mert az öngyilkosság bűn Isten szemében. csináld azt amit már sok ember megtett találj Istenben vigasságot akkor majd rájösz nem reménytelen az életed Istennek minden élőlénnyel terve van ne dobd el az életedet!!!!!!!!
4/6 A kérdező kommentje:
Hát Istenben abszolút nem hiszek, a pokolban meg főleg..
2012. márc. 7. 21:15
5/6 anonim válasza:
Lelki beteg vagy szedj antidepresszánst,de elötte menj orvoshoz.Lehet hormonális oka is a bajodnak,talán pszichológus segithet,ha tudod az okát miért van ami akkor már félig meg is oldottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!