Mennyi volt az a legtöbb idő amíg nem fürödtél?
Figyelt kérdés
miért nem?2009. jún. 9. 16:20
1/8 anonim válasza:
Évek, pontosan nem tudom mennyi. Hogy miért? Mert zuhanyozni szoktam.
2/8 anonim válasza:
Egy pár nap. Azt mondták: -Ne füröggyé le!
3/8 anonim válasza:
Egy hét! Nyáron, tetőtől talpig gipszben a balesetiben :(
4/8 anonim válasza:
Ülőfürdőt én sem vettem már konkrétan egy éve.
zuhanyozni szoktam én is. nem is tudom, mi volt a leghosszabb idő, amíg nem zuhanyoztam. talán kb 2 nap? az oka az volt, hogy az akkori kolimban nem volt napokig víz... (ismerősök albérletébe kéreckedtem be tisztálkodni)
5/8 Avalanche válasza:
2 nap. Négy éves voltam akkor, és épp torokgyulladásom volt. Amúgy nem szeretek koszos lenni.
6/8 anonim válasza:
Ha nem probléma, én mosakodásnak veszem. Volt egy hét (táborban) amikor csak 3x zuhanyoztam, mert nem volt melegvíz. Viszont a tóban minden nap fürödtem.
7/8 anonim válasza:
Nekem 2 nap volt a rekordom.A szállásunkon osztálykiránduláson kilyukadt(XDnemtomhogy) a kád és folyt belőle a víz,de elég durván.A lefolyó pedig természetesen el volt dugulva.Ja és nagyon meleg víz se volt.De jó kirándulás volt XD.
8/8 anonim válasza:
4 napig csak mosakodni tudtam, mert császármetszéssel szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!