Melyik a jobb Bandicam vagy a Fraps?
Fraps:jó minőség=extra nagy helyet foglal a videó
Bandicam:közepes minőség=kis helyet foglal a videó 10perc limit(ki crackelve vagy megvéve 30percet is felvehetsz :D)
Tehát inkáb hackelj kicsit...
Bandicam, a Fraps nagyon sok helyet foglal.
Nekem egy Fraps-es videó, ami 2 perces, 2GB-ot foglal, ami ugyanaz a videó Bandicammal csak néhány MB...
Azzal jártok jobban, ha minél több helyet foglal! A Fraps ilyen, sok helyet foglal a videó, mert nagyon alacsony tömörítéssel rögzít. Cserébe kevésbé terheli a CPU-t, tehát nem fogja vissza annyira a gépet. Bandicam nem tudom, hogy ilyen téren hogy teljesít, de ha jobban tömörít, nem vagyok meglepődve, ha szaggat.
Camtasia Studionál is ez a helyzet, azt sem nagyon tudom játékra ajánlani.
Frapsnél amúgy jó lenne, ha lehetne kicsit a tömörítési rátát állítani, sajna nem megoldható. El kell fogadni, hogy nagy a videó, amit rögzít, (esetleg kisebb felbontásban vagy kevesebb FPS-sel kell felvenni vele), viszont jó teljesítményt nyújt, utólag egy videoszerkesztővel töredékére lehet azt a méretet venni.
Másik (nem túl olcsó) megoldás egy külső eszköz bevetése, ami rögzítésre van használva. Egy külső eszköz esetén nulla extra terhelés lesz a gépen.
Elnézést, hogy kicsit eltértem a kérdéstől, de nem létezik olyan csoda program, ami képes jó minőségben, kisméretű videót rögzíteni alacsony CPU terhelés és alacsony HDD használat mellett.
.com/download/8rdvzxg4gyqgbkg/Fraps+3.5.99.exe
tedd elé hogy: [link] mer nem enged linket a gyakorikérdések, amm ez a fraps full verzió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!