Milyen formátumba konvertáljam, hogy HD legyen?
Figyelt kérdés
Frapsszel veszek fel videót, ami ugye jó sok gigába kerül, és át kell konvertálni, de nem ezzel van gondom. Format Factoryval szoktam konvertálni, de nem tudom úgy, hogy 1024 vagy akár 720 pixeles (HD) minőségű legyen. MIlyen formátumba alakítsam át, hogy HD-ban tudjam, feltölteni a youtube-ra lehetőleg 1024 pixel, de még a 720 pixel se lenne rossz. És ne rontson a kép minőségén!2012. márc. 3. 17:42
1/7 anonim válasza:
Bármilyen normális program képes eredeti felbontásban konvertálni. Lefogadom, hogy még a FF is. Csak ne előre beállított profilt használj, hanem kézzel állítsd be. :P
Én Fraps-ból felvett videókat a VirtualDub-al szoktam összefűzni és x264-be konvertálni. De ugyan úgy megteszi akár a Freemake Video Converter is, csak az nem fűzi össze neked.
2/7 A kérdező kommentje:
De nem eredetibe konvertálja át. Lehet választani Divx, Xvix, avi stb...
Bármelyikbe konvertálom HD marad???
2012. márc. 3. 17:51
3/7 anonim válasza:
Jó, inkább hagyd a Format Factoryt...
Próbáld ki a Freemake Video Convertert. Legyen MKV vagy AVI a formátum, h264 codec-el és a felbontás legyen Original-ra állítva. Az fps pedig 25 körül elegendő. Ennyi. A többi lehet auto.
4/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszi!
2012. márc. 3. 18:00
5/7 anonim válasza:
format factorym van és könnyen meglehet konvertálni bármit HD-re! nem tom hogy lehet valaki ilyen béna vagy vak hogy nem látja mit kell beirni a felbontáshoz vagy hogy kell konvertálni : D
6/7 A kérdező kommentje:
Átkonvertáltam bármelyik HD feliratra, és 480 pixeles lett...
2012. márc. 3. 18:25
7/7 anonim válasza:
Format factoryval bármilyen felbontást belehet állítani.Kiválasztod a formátumot,majd kimenet beállítása,videóméret sor végére rákattintasz,kiválaszod az 1280×720-as felbontást és kész.Ha akarod ezután bármire átírhatod, a többit hagyhatod alapon.Ha Youtube-ra akarod tölteni mp4-re konvertáld, az támogatott.Jó ha tudod hogy ha 1 videót magasabb felbontásra konvertálsz attól még nem lesz szebb a kép épp ellenkezőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!