Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programmal és milyen...

Milyen programmal és milyen formátumba konvertáljam át?

Figyelt kérdés
Van pár albumom LP-ről digizve FLAC-ban, 24bit/192khz mintavételezéssel és körülbelül 6mbps bitrátával. Szeretném ezeket kiírni DVD-re úgy, hogy lejátssza egy LG BD350V Blu-ray lejátszó, és egy Onkyo HT-S3305 cuccon szóljon, természetesen a minőség megtartásával. Arra gondoltam, hogy PCM-be kéne át konvertálni mert azt a lejátszó is lejátssza, és az erősítő is tudja dekódolni de nem tudom milyen programmal tehetném ezt. Jó lenne ha segítenétek előre is köszi!
2011. ápr. 20. 13:17
 1/4 anonim válasza:

Szia!

Legjobb tudásom szerint neked (PCM)WAV kell.

Majd kijavítanak, ha tévedek. Mindenesetre én nem ismerek

pcm-be konvertáló programot.

Itt van 2 profinak tűnő:

[link]

[link]

2011. ápr. 20. 19:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Az első programmal át tudtam konvertálni, csak az a baj, hogy a bitráta és a méret majdnem a duplájára nőtt. Mi lehet a baj?
2011. ápr. 20. 20:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Közben megpróbáltam más tulajdonságú FLAC fájlokkal de azonos beállításokkal. Így is akkora lett a bitráta mint az előzőnél. A wav fájloknak a mintavételezéshez van kötve a bitrátája? Tehát ha 24bit és 192Khz a mintavételezés akkor 9216kb/s-nek kell lenni a bitrátának?
2011. ápr. 20. 21:05
 4/4 anonim válasza:

Úgy látom, semmi baj nincs.

A FLAC veszteségmentes TÖMÖRÍTETT.

De inkább mutatom, mit találtam:

[link]

2011. ápr. 20. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!