Melyik a legtökéletesebb beállítás 1080p-s Fraps videók rendereléséhez Sony Vegasban?
Hello!
Kaptam egy új gépet...
(AMD Phenom II X4 960T 3.4Ghz Black Edition
8GB RAM
Sapphire HD 6950 2GB)
...és nyitottam egy youtube csatornát ahova gameplay és walkthrough videókat fogok feltölteni full hd-ban, és nyilvánvalóan fraps-el veszem fel a videókat. Másfél perc az 4GB így másfél perces darabokban van a videó, és azt olvastam, hogy összeillesztéshez meg szerkesztéshez Sony Vegas a legjobb, úgyhogy le is szedtem a 11-es vegast. Rendereléskor sok beállítással meg formátummal próbálkoztam már, de eddig mindegyiknél jelentősen romlott a képminőség. Szóval a TELJES kérdésem:
Melyek a legtökéletesebb renderelési beállítások 1080p-s Fraps videók szerkesztéséhez, úgy, hogy kisebb legyen a fájl (ne 10-20GB, hanem maximum 1GB), de ugyanakkor megmaradjon a az eredeti videókban látható teljes minőség. Ha pedig Sony Vegasban ezt nem tudom megcsinálni hogy kicsi de nagyon jó minőségű legyen, akkor milyen programot használjak videók összeillesztéséhez?
Nagyon köszönöm! Zöld kéz=jó válasz!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!