Vannak itt 16 év körüli lányok?
Csak mert unatkozom,gondoltam beszélgethetnénk:)
L
:DD de azért ne nyerd el a mamám elöl a lottó nyereményt:d mert ő is lottózik ám.
hát igen dolgozni nekem is jó lenne:) de úgyse lesz belőle semmi:S
amúgy ebben a kategóriában 702 vagyok:D most hogy így megtaláltam hol kell végre toplistát nézni tök jól el vagyok itt nézegettem magam hogy hol hanyadik vagyok:P hát van ám jobb helyezésem is:D
Ma pont nem nyertem. Na majd jövő héten. :D
Miért nem?
Előkelő helyezés! :D Hol vagy a legjobb? Én régen több helyen is benne voltam a legjobb 10-ben, de mostanában nem írok annyit.
mert 17 évesnek nem nagyon találtam munkát max ilyen alma szedés szegeden. odáig meg nem megyek el:D mert tavaly is 18 fölött kerestek diákmunkásokat:/
aa sport kategoriában vagyok a legjobb:D
közben hoztam magamnak vérnarancsot és almát:p
Még én se tudom, hogy mit dolgozzak. Szerintem elmegyek a tesómmal ilyen rendezvények utáni pakolónak. :D Várom, hogy meglegyen a diplomám, akkor csak egy bőrfotel és dől a pénz. :D
Oda régen én is sokat írtam. :D Az jó, nekem is jól jönne most valami gyümölcs, az egészséges.
:D hát ha ilyen egyszerű lenne:) te amugy pestre jársz egyetemre?:D
hát régen. most már csak egy lecsúszott gyk-s válaszoló vagy!:D najjóó neemis:)
ahaa egyél gyümölcsöt:) meg fokhagymát:D az én almám most egy 16 éves fiú volt:D mindig fiúk az én almáim:d
Aha. :D Gondolkoztam, hogy beköltözök a városba, mert így kb. 1 óra beérni.
Mik vannak. :D
Nem szeretem a hagymát. :D
hát én itt lakom mégis van hogy 1 órát utazom a sulimba:D
na jó csak néha ha semmi nem jön össze:D amúgy 40p:d(40-60p)
nem kell szeretni csak edd meg :D én is megettem sok mindent amit nem szeretek:p
amúgy még mindig filmet keresel? vagy már rég filmezel és zavarlak csak nem akarsz megbántani hogy ne dumáljak folyton?xd
A budapesti közlekedés egy katasztrófa, teljesen kiszámíthatatlan. Nekem meg nincs kocsim. :/ Mondjuk a dugók se jobbak. :D
Válogatós vagyok. :D
Még keresek... Az a baj, hogy már minden jó filmet láttam. :D Te hogy állsz?
:DD
én szerencsére nem megyek annyira dugós részen:D legalábbis busszal nem:d
te komolyan már 2 órája filmet keresel?:D hát itt még mindig megy a karib tenger kalózai de mindjárt vége aztán jön a végső állomás 2:)
Közben vacsoráztam is. :D Azt is láttam.
Deee közben rájöttem, hogy a legújabb Így jártam anyátokkal részeket még nem, szóval letöltöm azokat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!