Vannak itt 16 év körüli lányok?
Csak mert unatkozom,gondoltam beszélgethetnénk:)
L
ezermester:D biztos benne vagy a top 10 gyk-s izébee:d vagy nincs is ilyen.na mindegy. most lesz és benne leszelxd
amúgy igen,gondoltam megkérdem hogy te mire tippelsz de inkább nem fárasztottalak mert úgyse találtad volna kixD
Benne vagyok a kategória toplista top 10-ben. :D Tényleg nem, ez lett volna az utolsó, amire tippeltem volna. Mióta csinálod?
Ja, lehet. :D
még csak 2 hónapja:) vagyis másfél mert a betegség miatt kimaradt a fél február:(:D
de úúgy imádom ..:))
te sportolsz valamit?
hát sok sikert:) gyúrd fel magad a top 3-ba:D
amúgy persze hogy várom a nyarat úristen nagyon vároom már:( de nem csak azt hanem már az április májust is mikor már ilyen jó idő van:) meg annak is úgy örülök h most már jobbul az idö:D utálom a telet:( te is várod gondolom :D
Te hányadik vagy? :D
Aha, olyan jó lesz már. Mondjuk lehet, hogy dolgozni fogok a nyáron, kell a pénz. Kivéve, ha addig nyerek a lottón. :D Te mit terezel nyárra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!