Anyukák! Postázással kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Fel kell adnom egy kávéfőzőt, aminek törékeny része is van. Standard postai csomagként megy majd. Kell külön fizetni azért, mert törékeny csomagként adom fel?
Köszi!
2012. febr. 27. 21:34
2/3 A kérdező kommentje:
És vajon mennyit? Olyan bonyolult ez a postai díjszabás táblázat, hogy nem tudom kivenni belőle.
2012. febr. 27. 22:01
3/3 anonim válasza:
Otthon méréd le, és kérdezz rá a postán, de olyan 2000 Ft kb. úgy a posta, mert egyszer adtam már fel, csak azóta drágult is + 100-200 Ft. Legutóbb eladtam a házimozit, sima csomagként, körbe tekertem minden darabot régi ágyneművel, ronggyal, meg a dobozt is kitömködtem, éppen odaért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!