A SKYRIMben hogyan lehet vérfarkassá átváltozni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 25. 17:08
1/7 anonim válasza:
Companion Questeket csinalod egyszer majd atvaltozol aztan berakod SPells-ekbol es Z ha pcn jatszod ha mason nem tudom :)
2/7 A kérdező kommentje:
pcén vagyok
2012. febr. 26. 08:30
3/7 A kérdező kommentje:
tudod hogy windhelmbe hol lehet házat venni???
2012. febr. 26. 08:31
4/7 A kérdező kommentje:
hogy a párbeszéd skillt hol lehet fejleszteni
2012. márc. 1. 14:24
5/7 anonim válasza:
Parbeszed skill a Speech olyat keress majd amikor fejlodsz hogy speech...
6/7 A kérdező kommentje:
azt tudom de hogy lehet a leggyorsabban fejleszteni??
2012. márc. 1. 17:13
7/7 anonim válasza:
elmész riftenbe a be and the barb kocsma mögött van egy amolyan kis bolt a várost vezető családnak a pultossal kell beszélni mindig azt keresd ki a párbeszéd közül h (persude) ezzel növekszik a skill persze ez egy bug vagy glitch... ha hivatalosan akarod csinálni akkor elmehetsz solitudba a bárdokhoz ők is tanítanak... de amúgy minek fejlődik az magától is ha eladsz meg veszel dolgokat van ennél fontosabb is szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!