Erre most mit szóljak? Bőv. Lent!
Figyelt kérdés
Ma megvert egy cigány gyerek azért mert beszólt és én ezt nem hagytam..ketten jöttek rám és nemtudtam mitcsinálni mert öten vártak kb a suli előtt és 2 jöttek rám és megvertek...az egyiket még soha életemben nem láttam..és én nemvagyok az a verekedő típús aki akárkinek csak úgy nekiugrik...most mitcsináljak?? szóljak neki h jöjjön oda ahol én lakom és ott a haverjaimmal szétszedjük őt? felgyújtjuk? erre most mit kéne csinálnom?2012. febr. 24. 16:59
1/3 anonim válasza:
Semmit, okos, értelmes ember nem verekedik, csak a buta, primitív emberek, szólj a szüleidnek, és velük találj megoldást!!!
2/3 anonim válasza:
Az nem megoldás, ha megveritek őket. Tényleg primitív megoldás lenne. Szólj a szüleidnek, vagy a tanároknak (ha oda jár valamelyik). És ha lehet, kerüld őket. Ha beléd is kötnek, hagyd ott őket. Felesleges vitába szállnod velük, mert arról, hogy gyökerek, úgysem fogod meggyőzni őket, viszont rádszállhatnak, ami meg gondolom nem hiányzik.
3/3 Tactical válasza:
Ha látod, csak menj el mellette. Ha megüt, üss vissza. Ha megver állj fel, és köszönd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!