Mit kellene erre lépnem? Szóljak neki vagy hagyjam dolgot?
beszéld meg vele mindenféleképpen.
Lehet, hogy eddig volt türelme és nincs tovább. Gondolom neki is volt már egy megszokott kis napirendje és a gyerekvigyázás felborította.
ha már van kép a kedves nagyinak a pénzeteket lenyúlni akkor még szép, hogy kérd számon rajta a dolgokat.
Ne haragudj, de nagyon egy bunkó nő az anyósod, a pénz kell neki, de a gyerekvigyázás már nem tetszik.
A gyereket előzetes egyeztetés nélkül ledobod nála (lehet más programja is volt?), "azt hallottam, hogy azt mondta.." - bakker, ti kommunikáltok egymással?
Másrészt a gyerek beszámolóját ellenőrízném, mert kisebb koromban én is mondtam marhaságot felnőttekről, közben fele sem volt igaz, csak az én fejemben csapódott le úgy.
Érdekes kapcsolat. Lesüt az írásodból hogy gyűlölöd.
Olyan embernek aki rühell engem én se szívesen segítenék.
Mi az hogy miért kéne vele lefixálni??? Ki vagy te a főnöke? Beosztod az idejét? Azt hallottad hogy pénz nélkül nem vállalja? Mikor beszéltél vele utoljára BÁRMIRŐL???????????Ki a hírvivő? A gyerek?
Érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!