Egy jóbarátom bizonyos társaságban teljesen megváltozik. Olyan szánalmas lesz, szóljak neki, vagy hagyjam? (bőv. Lent)
Hat eppen megemlitheted neki, hogy te, hogy latod.
Es, hogy ezek a baratok nem baratok, mer valoszinuleg ha valami baja lenne es segitegre szorulna, ezek a emberek jo messze lennenek tole.
Valeszeg mindenkinek valami surgos tennivaloja akadna mintsem rajta aegitsen.
Amugy meg ez nem meno, tenyleg kicsit szanalmas, hogy ezt nem latja 18 evesen.
A 13 eves unokaocsem rohog az ilyeneken, bar mondjuk o elsportolo lehet azert.
ajj ez tényleg olyan szánalmas ha valaki ilyen....volt egy ilyen osztálytársam, általában csak azért hívták el, hogy röhögjenek rajta, amikor az önkívületig issza stb. magát, mert ő azt hitte (gondolom), hogy ettől lesz menő...aztán másnap mindenki kibeszélte, egyszer volt, h egy eléggé cinkes produkcióját föl akarták tölteni a youtube-ra is, csak az volt az akadálya, hogy rosszul sikerült a fölvétel, és szinte semmit nem lehetett kivenni belőle :DD Valahogy sajnáltam, de tkp. nem nagyon bírtam én sem, mert ugyanakkor egy elég sunyi alak volt, meg visszataszító volt, ahogy nem veszi észre magát, hogy mennyire kínos dolgokat művel.
Ha a barátod, akkor én kertelés nélkül megmondanám neki, hogy mit gondolok, úgy talán elgondolkodik, és észreveszi magát.....másképpen nem hinném....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!