Automata4477 kérdése:
írnátok nekem olyan online szótárt ahol letudnák fordítani egy nagy szöveget?
Figyelt kérdés
Németről kéne magyarra,próbáltam már a google fordítót de ott nagyon szarul fordítja le.próbáltam még más online szótárakat de azokba meg 500 karakternél nagyobb szöveget nem rakhatok,nekem meg kb.3000 karakter.2012. febr. 22. 23:12
1/6 anonim válasza:
Egy magyar-magyar sem ártana. :-(
2/6 anonim válasza:
le tudnék!!
A kérdésedre válaszolva, szerintem nincs olyan szótár.
Én is csak olyan szótárakat találtam, ahol egy-egy mondatot lefordítanak.
De egyik sem 100 %-os.
Ez engem is érdekelne, ha valaki esetleg tud ilyet.
4/6 anonim válasza:
ma 02:13 Roppant hasznos volt ezt beírnod, miután a kérdező is mondja, hogy az nem jó. És tényleg nem!
5/6 anonim válasza:
jó az, nem kell mindent egyszerre bemásolni hanem sorban, egy világ használja. nekik miért jó ?
6/6 anonim válasza:
Jó-jó, de mégsem.
A magyar nyelv egyébként nehéz dió. Lehetetlen teljesen leprogramozni. A fordításokon dolgozni kell rendesen. Ha valaki ismeri valamennyire a forrásnyelvet, a gépi fordítást a tudásával vegyítve dűlőre juthat. Gyakori azonban az, hogy semmit sem tudsz kezdeni a fordítással.
A google soknyelvű fordítója messze nem ad olyan eredményt, mint egy offline célszoftver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!