Csak kíváncsiságból kérdezem: Melyik a rosszabb érzés? ) (válasszatok)
19.59:
igazad van, de nem kéne ilyen cinikusnak lenned!! még ráér erre rájönni.
ennyi évesen nekem is talán ez volt a legnagyobb gondom és most visszasírom azt az időt, de ez van. ilyen az élet...
amúgy 1-es szituban nagyon sokszor voltam, még ha nem is mindig töriből:D
a kettesre annyit, hogy én tuti nem keltem volna olyan korán, mert tesiből mindig is fel voltam mentve asthma és korábbi térdficam miatt, az angolról meg annyit, h én legtöbbször másoltam a házit haha
de ezt nem szabad példának venni:D
próbálj meg rendesen tanulni (hehe nyugi nem következik egy szülőhöz hasonló monológ:D)
egyébként kívánom, hogy tényleg sok időre ez legyen a legnagyobb problémád, és ezt minden rosszindulat nélkül:D
Szerintem egyértelmű, hogy a második ezerszer jobb!
Mindenki kibírja, ha néha korábban kel fel és kicsit leckét ír. Az meg, hogy éppen nem abban a felsőben megy suliba, mint amit eltervezett..hát jajj de borzalmas :D...a tesin meg max majd vonszolja magát.
Én jobban késégbe esnék, ha becsúszna egy szar doga...idegesítene, h ennyire balfék voltam.
Majd ha egyetemen vizsgázni fogsz 36 tételből...na az szívás :D
Nem azért kérdeztem, mert nekem lenne ez a problémám.
ENGEM EGYÁLTALÁN DE EGYÁLTALÁN NEM IZGAT HOGY MILYEN A FELSŐM.
Csak gondoltam hasonló korúak nézik a kérdést mint a divatmajom ismerősöm, ő tett fel nekem ezt a kérdést. Nem tudom honnan gondoljátok hogy velem van ez.
aMÚGY MEG KÖSZI a választ azoknak akik nem velem hanem a kérdéssel foglalkoznak.
DFe azért a többieknek is kössz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!