Csak kíváncsiságból kérdezem: Melyik a rosszabb érzés? ) (válasszatok)
Figyelt kérdés
1. Hétfő reggel felkelsz és tudod, hogy aznap dolgozatot írsz, előtted van még 7 nap a hétből, és hogy töri felelés lesz (és nem tanultál semmit). 2. Hétfő reggel felkelsz 4:30-kor ( mindezt csak azért, mert tegnap este elfelejtetted hogy le kellett fordítani az angol szöveget), + tudod hogy első óra tesi, hulla fáradt vagy, és ráadásul nincs kimosva a kedvenc felsőd, amibe ma akartál menni suliba. Na melyik?2009. jún. 5. 17:53
1/19 anonim válasza:
Úgy látom rossz napod volt :) a második rosszabb érzés lenne nekem, de csak azért, mert én kifjezetten bírtam anno mikor nem tanultam és felelés volt, mert felvitte az adrenalinomat a várakozás hogy kit hív ki és baromira szerettem az érzést mert olyan furcsán bizsergető volt :)
2/19 A kérdező kommentje:
Hát jah rossz napom volt ma
2009. jún. 5. 18:04
3/19 A kérdező kommentje:
huhh hogy lehet szeretni azt az érzést??? :D:D (.:
Én utálom
2009. jún. 5. 18:05
4/19 anonim válasza:
Nekem a legdurvább az lene, ha felkelnék hétfőn és azt látnám, újra 14 éves lettem..:D:D:D
5/19 A kérdező kommentje:
:D hát az télleg rossz lenne
2009. jún. 5. 18:43
6/19 Avalanche válasza:
Egyikse lenne túl rossz, bár a másodikat hamarabb túlélém. Az első is gyakori szituáció nálam, de van olyan mázlim, hogy óra előtt átnézem az anyagot és meg is tudom jegyezni =) Törit meg nagyon elnéző tanár tanítja nálunk, tehát az nem rettent el. =D
7/19 anonim válasza:
Már csak azért gondoltam, mer'a kérdésed szintje alapján nem lehetsz több 14-nél. De lehet hogy sokat mondtam....:)
8/19 anonim válasza:
2. rosszabb mert utálom a tesit + nyűgös vagyok ha fáradt vagyok
Az első az nem olyan vészes, gyakran előfordul
9/19 A kérdező kommentje:
13 vok. De ez most hogy jön ide???
2009. jún. 5. 19:25
10/19 A kérdező kommentje:
Hát a tesit én is utálomm
2009. jún. 5. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!