Érdemes használt mosógépet vagy hűtőszekrényt venni? Mennyire megbízhatóak ezek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 21:13
1/3 anonim válasza:
attól függ milyen feltételekkel,hasonlókkal foglalkozom én is,átszámítva olyan 15ezer körül van az ára,van rá 3 hónaptól 1 évig típustól függő garancia,ha az alatt elromlik választhat a vevő hogy javítást,cserét (másik használtra) vagy pénzt kér vissza,és rengetegen viszik,van hogy napi 3at is vinnének de nem tudok mindenkit kiszolgálni áruhiány miatt.
2/3 anonim válasza:
Én nem vennék használtat soha, ki tudja, milyen körülmények között tartották és mennyire vették igénybe.
3/3 anonim válasza:
Szoktam használt cuccokat venni, pár hete vettem 4000 ftert egy 1973 gyártmány Lehel hűtőt, 2 háznyit kellett csak cipelni, és jó. Vettem 1500 ftert porszívót, törött kicsit, de jó, 6000 ért egy automata mosógépet, működik, csak büdös, majd kiecetezem... Sok használt cuccom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!