Hogyan tudok Magyarorszagon vasarolt hasznalt autokat / kisbuszokat Angliaba kuldetni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 22:47
1/7 anonim válasza:
beleülsz és elhajtod,megbízol egy embert hajtsa el neked és utazzon vissza,de értelmét nem látom,mivel jóval olcsóbbak ott az autók,és a kormány is a másik oldalon van.
3/7 anonim válasza:
Rácsapsz a csomagtartóra és fennhangon elkiáltod magadat, hogy 'eriggy neee!
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a mersekelten hasznos valaszokat.
Nem kertem senkit, hogy ertse meg miert akarom oket ide hozatni, a kerdes nem ugy szolt. Tobb kisbuszrol van szo, nem tudok egyszerre 7 autot vezetni es nem ismerek het embert akik elvezetnek a buszokat fel europan keresztul. Azert mondom, koszi a valaszokat.
2012. febr. 18. 12:43
6/7 anonim válasza:
ha semmi sem jó akkor bérelsz 7 nagy trélert ami milliókba fog kerülni,és oda szállíttatod őket más nincs,ingyen egy csapásra nem fog ott teremni az autó ha ilyen válaszokat vársz akkor ne is várj.
7/7 anonim válasza:
mellesleg én is tudok segíteni így már csak 6 ember kell,régen egy munkaközvetítővel voltam szerződésbe az ország minden területére küldték a munkásokat,visszafelé meg a hazajövőket hoztam,14 óra alatt lezavarható egy menet pihenésekkel,kompozással együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!