Fanny03 kérdése:
Csajok, verekedtetek már nyílt vízben vagy úszómedencében? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Van egy másik csaj aki folyamatosan beszólogat nekem ahányszor elmegyek mellette, együtt járunk úszás edzésre. Pár nappal ezelőtt vettem a bátorságot és visszaszóltam neki, erre azt mondta holnap után, edzés végén lerendezzük a dolgot az uszodában, ha már nem lesz ott senki. Kicsit parázok ugyan mert könnyen fajulhat odáig a dolog, hogy belelök a mély vízbe és ott kell folytatni a bunyót és megfojthat vagy valami, főleg ha nem lát minket senki :S ha ide kerülne a sor nem akarom megfojtani vagy sérülést okozni, de kifarolni se akarok mert akkor sose fog tisztelni és tartani tőlem... szóval tippeket tanácsokat kérek illetve tapasztalatokat akivel volt már ilyen sürgősen!!2012. febr. 19. 19:05
1/4 anonim válasza:
hívd ki előtte a rendőröket és mehet a fight!
2/4 A kérdező kommentje:
Hát rendőrök szeme láttára nemigen kéne bunyózni :D
2012. febr. 19. 19:55
3/4 anonim válasza:
Fuss el :D. vagy mond meg a szüleidnek és szólj a csaj szüleinek is..vagy a szüleid szóljanak a csaj szüleinek..
vagy tágítsd ki a tüdődet .. 12percig bírnod kell a víz alatt.:D vagy vegyél neki egy csokit
4/4 anonim válasza:
Jézusom de jó válaszok, valaki meg akar verni hívd a rendőrséget meg vegyé csokit!:)))
Ez durva!
Szerintem használd a lábad a víz alatt, és ha lenyom találd meg a gyenge pontját, pl a mellét, vagy nyúlj alá. De írj egy privit hogy konkrétan mire vagy kíváncsi, meg írd meg hogy milyen testalkatúak meg hány évesek vagytok, és ha tudok segítek!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!