Ki az aki verekedett már nőért, és milyen volt? 18 vagyok, nem éppen gyenge, de igazából még soha nem verekedtem, a béke híve vagyok, jó a beszélőkém és mindig ki tudom dumálni magamat. Most viszont összehozott a sors egy kisebbségivel és ezt még a jó isten se tudná lebeszélni az agresszióról. Ugyanazt a lányt szeretjük, a lány meg nem tud dönteni, de ha hülyén viselkedek, akkor nem is fog. Biztos nem én fogok kezdeményezni, de ha mégis elém áll, de visszaütök ha nekem ugrik, akkor viszont biztos körém gyűlik a falu apraja-nagyja. Inkább a nagyja. Legalább méltó halálom lesz. Olyan leszek majd közöttük, mint sarki róka a grizzlik között. Viccet félretéve, nem vagyok helyi, mégis jól kijövök mindenkivel, kivétel azokkal akiknek a bőrszíne egy kicsit sötétebb, pedig csak annyi a bűnöm, hogy szerelmes lettem, a lány meg olyan visszahúzódó típus, nem hinném, hogy közénk mer majd állni. Most mihez kezdjek? Nincs mindig kéznél rendőr, úgyhogy biztosan be fog csúszni valami.
2009. jún. 16. 19:26
1/4 anonim válasza:
Az erőszak csak akkor célravezető, ha megbizonyosodsz róla, hogy téged akar, tőle pedig inkább tart.
Amennyiben tényleg döntésképtelen és a kissebbségivel egyenrangúként kezel (aki szerinted sem feltörekvő értelmiségi) akkor legyen az ÖRDÖGÉ!
Egyébként nem verekedtem még nőért, de verték már szét a pofámat nő miatt.
2009. jún. 16. 19:59
2/4 anonim válasza:
Szerintem ha nem kepes donteni, akkor inkabb hagyd...vagy esetleg hagyjatok neki tobb gondolkozasi idot, hogy vegul eldonthesse kit akar.
En lanykent hulyesegnek tartom, hogy verekedjetek miatta. Minek? Azert mert o nem kepes donteni? Akkor maradjon egyedul!
Utolso valaszolo: Miert tortek ossze a pofidat noert?
2009. jún. 16. 20:12
3/4 anonim válasza:
Remélhetőleg a lány már túllépett az állatvilágon, és nem az alapján választ párt, hogy ki az erősebb. Szerintem ezzel nem lehet döntésre bírni egy lányt. Kerüld el a másik hapsit, majd a lány eldönti, hogy melyikőtöket akajra. De ha túl sokáig húzza az időt, akkor lehet, hogy csak hiteget mindkettőtöket és nagyon is tetszik neki a helyzet. Akkor meg hagyd a fenébe.
2009. jún. 16. 20:56
4/4 anonim válasza:
Én már verekedtem nőért,vagyis nem verekedtem csak vertem.
Volt egy srác aki rástartolt a barátnőmre,szinte már zaklatta és a b.nőmnek már az idegeire kezdett menni.Szóltam neki,hogy fejezze be,de semmit sem ért.Egyszer aztán fényes nappal az utcán elkaptam és jól elvertem.Hatásos volt,csak utána nem győztem a rendőrségre járni,mert feljelentett.
A romákkal vigyázz,mert nagyon ismerik a jogaikat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!