Lányok ti verekedtetek már egymással?
Lány vagyok, de általában fiúkkal verekszek. Négyszer verekedtem lánnyal. Az elsőnél kitéptem a haját és foltosra rúgtam a sípcsontját (9 évesen). A másodiknál csak egy-két ütés és rúgás volt, de egyikünknek sem lett komolyabb baja (ezt is 9 évesen). A harmadiknál felpofoztam a csajt, kiéptem a haját, kék zöld foltosra vertem a kezét, a lábát meg szintén foltosra rúgtam (itt 11 voltam). Az utolsónál szintén felpofoztam egy csajt és birkóztunk a földön, ütöttük egymást, ahol értük (ezt 13 évesen). Két okból verekszek, ha sértegetnek és túl lép egy bizonyos határt az illető, vagy önvédelemből. Az első az sértegetés miatt volt, a második önvédelemből, a harmadik is-is (sértegetett, kapott egy pogont, erre nekemjött és megrúgott, valamint életveszélyesen megfenyegetett, innentől önvédelemből ütöttem), a negyedik pedig szintén sértegetés miatt volt. Hozzátenném, hogy nem vagyok se agresszív, se cigány, se skinhead.
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!