Hogy találjam meg?
Figyelt kérdés
Van, vagyis csak volt egy barátom, akit most nem találok meg. A neve fb-on valami Jully volt. arra emlékszem még, hogy 3 neve volt, és talán S-sel és A-val kezdődött a másik kettő. Picit bonyolult, mert Kaliforniai, azon belül nem tudom. Kívülről eléggé tetovált, haja sötét, hosszú. Sehogy nem találom meg, pedig sokat keresem. Többet nem tudok róla, kérlek segítsetek, fontos lenne megtalálnom.2012. febr. 16. 20:14
1/3 A kérdező kommentje:
jah még annyit, h fiu és talán vmi zenekar tagja.
mit csináljak, hogy megtaláljam?
2012. febr. 16. 20:21
2/3 anonim válasza:
Hát... Kaliforniában elég sokan élnek egy település tényleg jól jönne, nézz szét esetleg más oldalakon is, twitter vagy google+ vagy hasonlókon. Esetleg nem volt olyan ismerősöd, aki szintén ismerőse volt. Abból, amit leírtál az legalább 100 000 emberre vonatkozhat, én meg nem ismerek olyan sok kaliforniait. Nem sok esélyed van, de azért sok sikert! :)
3/3 A kérdező kommentje:
köszi. de sajnos volt, csak megszüntettem azt a címem, és ugye autómatikusan törlődtek, és elég bonyolult nevük volt... :D de köszi, nem adom fel. :D
2012. febr. 17. 04:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!