Mit csináljak? Két pasi közül kell választanom. és mindkettő bízik benne h őt választom. Segítséég! ://
Válaszd mind a kettőt, én úgy csináltam. Mindkettő magától lelépett erre, és még rosszul se érezték magukat, mert úgy érezték, hogy ők döntöttek így.
Amúgy ezt úgy hívják, hogy polyamory. (google)
Ha csak az egyik megy bele, az szeret jobban, ha mindkettő, akkor meg lesz egyszerre két pasid. Ez ám a valami.
de mind2 a szívemhez közel áll :// és nem fogom azt választani amelyiknek nagyobb -.- ez hülyeség
de azért köszönöm : )
Szerintem gondolkodj el azon, hogy TE mit szeretnél. Ne engedd, hogy befolyásoljon senki és semmi, hiszen ez a Te döntésed, a Te életed. Egy hűséges társat, vagy csak egy pasit keresel? Egy kis kalandot, vagy talán egy életre szóló kapcsolatot? Szerelmet keresel, vagy valami mást?
Ha elég jól ismered önmagad,-és a partnered- jól fogsz választani. Sok sikert hozzá!
az egyik pasit passzold le nekem. amelyiknek nagyobb a pélója.
köszcsike
28 F
Attól függ melyik szeret jobban (ha ezt látod..)
Egyépként hogy hívják őket?
(csak azért mert a név sok mindent elárul...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!