Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent az amikor egy srác...

Mit jelent az amikor egy srác megkérdi tőled hogy akarok e vele gyereket csinálni?

Figyelt kérdés
Én 11 vagyok majd márciusban 12 leszek. Egy 12 éves fiú részletesen elolvasta egy könyvből azt hogy hogyan kell gyereket csinálni. És ezután megkérdezett hogy akarok e vele gyereket nemzeni. Ez mi francot jelenthet?? Csíp a srác engem?? Vagy mi??
2012. febr. 15. 17:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Te most szórakozol mert tényleg ennyire unatkozol vagy komolyan mondod amit leírtál?
2012. febr. 15. 18:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Terhes vagy.
2012. febr. 15. 18:35
 3/7 anonim ***** válasza:

1, húzza a zagyad

2, le akar veled feküdni

3, dinka

2012. febr. 15. 20:06
 4/7 A kérdező kommentje:
1 komentoló nem nem viccelek..
2012. febr. 16. 19:22
 5/7 A kérdező kommentje:
2 komentoló nem vok terhes
2012. febr. 16. 19:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja mellesleg...a fiú mellettem ül és 6 vagyok nem viccellek és nem óhajtok 11 évesen lefeküdni egy fiúval majd ha 18 leszek..
2012. febr. 16. 19:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne legyél se naiv és még csak ne is hagyd magad,ha egy 12 éves gyerek ilyen hülye.Lefeküdnöd még korántsem kell senkivel egy terhességet a te korodban pedig nem élnél túl-ezt mondd meg neki,ha komolyan annyira eszement,hogy komolyan gondolja.Nyugodtan áruld be a tanárnál vagy a szüleidnél,azok majd jól hátsón billentik,meg is érdemli ha ilyen korban ekkora marhaságokkal zaklat.

Kicsit furcsának tartom,hogy csak most kezdik nálatok a felvilágosítást és csak most ismerkedik vele ez a gyerek is de kicsit le kéne hűtenie magát.

2012. febr. 17. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!