Ti hány körül szoktatok lefeküdni aludni?
Figyelt kérdés
Légyszíves írjatok kort is. :)2012. febr. 14. 20:52
1/45 anonim válasza:
Hétköznap 11 körül lefekszek, de még éjfélkor felvagyok.
Hétvégén meg akár 2 óráig is
14/L
2/45 anonim válasza:
2,3 óra körül,de egyetemre járok és pont most vizsgaidény van,amúgy 23 és 24 között.
3/45 anonim válasza:
23-02 között szoktunk a feleségemmel lefeküdni.
24/F
4/45 anonim válasza:
23-2 között attól függ milyen a kedvem :/
16/L
5/45 anonim válasza:
10-11 körül, éjfél után ritkán
18/L
7/45 anonim válasza:
mivel fél7kor kelek igyekszem 11 előtt. Ha nem kell ilyen korán, akkor simán fenn vagyok 1-2ig, szeretek éjjel tenni-venni. Ha itt van a barátom akkor van h 6ig, sőt 8ig fenn vagyunk(mármint reggel...)
20L
8/45 anonim válasza:
én egyik héten 6-ra járok dolgozni így fél 5-kor kelek igyekszem 10-kor már aludni, a másik héten du. 2-re járok dolgozni ilyenkor este 11 körül szoktam. 22/L
9/45 anonim válasza:
hétköznap tíz körül.
hétvégén ameddig bírom, változó. volt már hajnali 5-6 is de este kilenc is. átlag hajnali 1-2. :) de akkor persze délig alszom ^^
14/L
10/45 anonim válasza:
Változó. Ha nem kell korán kelnünk a párommal akkor fent vagyunk 1-2 ig. Ha korán kelünk (ami jelenesetben 7:30)akkor 23-24 körül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!