Pesti vagyok, de ha leköltöznék vidékre, szerintetek Úrnő lennék?
Azt mondjuk megértem
De én itt élek nagy házban egy külső kerületben jó környéken gyakran bejárok sétálni vásárolgatni a belvárosba minőségi ruhákat hordok amik ugyan drágák de csodásak van itthon szauna meg ilyenek ott is jól elvagyok iszap pakolás.
Nem járok bulizni nem cigizek keveset tévézek inkább rajzolok és táncolok. Van önbecsülésem de törekedek arra hogy ne legyek beképzelt próbálok segíteni másokon és ha hiszed ha nem sokan mondják hogy már most tiszta kis hölgy vagyok pedig aszt mondanád 15 évesen senki nem az és nem is lehet hisz a szülei miatt válik azzá igen a szüleim miatt válok azzá de kérdem én baj az?
Ezek az apróságok is az átlag fölé helyezhetnek egy életet ha érted mire célzok.
hát igazad van
bocs hogy ennyit írok de érdekel a téma:)
Én Nem úrnőnek,hanem beteg állatnak hívnálak.
Amúgy meg lefognak nézni , mert pesti vagy.Én pesti vagyok a volt barátnőm vidéki volt.A kapa lógott az egész falu pofájából ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!