Gyermekkorodba mi szerettél volna lenni? Mi lettél?
Én rengeteg minden. Ovis koromban azt mondtam, hogy csillagász, meg hegymászó. Általánosban pedig riporter, állatorvos, környezetvédő, tengerész, színésznő.
Hát hogy mi lettem... Jó kérdés, még az iskoláimat nem fejeztem be. 17 évesen kitaláltam, hogy cukrász leszek, átmentem szakmunkásba, de nem fejeztem be, 10 osztály végzettséggel 18 évesen elmentem Burger Kingbe melózni, aztán 20 évesen szültem, most az anyaság a foglalkozásom - GYED-en vagyok -, közben leérettségiztem (vagyis még a szóbeli visszavan), aztán majd ősszel egyetem, ha minden igaz, akkor kommunikáció- médiatudomány szakon. Hát ez lettem :)
berepulo-pilota :)
Persze nem jott ossze, jelenleg kavezot vezetek :)
időrendi sorrendben, ami lenni akartam: állatorvos,énekesnő,színésznő,kelet-kutató,szinkronszínész,koreográfus,drámapedagógus,logopédus,képregényrajzoló,író
jelenleg töri-magyar szakos vagyok az egyetemen, ebből egy tanári diploma lesz, de még nem adtam fel :) most az a célom,hogy állatokkal foglalkozzak, főleg lovakkal
A testveremmel eldontottuk, hogy cukrasz igazgatok leszunk, hogy sok tejszin habot ehessunk :))
En taxi diszpecser vagyok a batyam meg vasutas :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!