Gyermekkorodba mi szerettél volna lenni? Mi lettél?
Figyelt kérdés
2009. máj. 30. 20:31
2/31 anonim válasza:
Orvos szerettem volna lenni, de nyelvtanàr lettem...
De az orvostudomàny irànti szeretetem megmaradt, falom a szakkonyveket :)
3/31 anonim válasza:
biológus szerettem volna lenni legkomolyabban( voltak hülyeségeim is de sosem igazán komoly, pl lótenyésztő), és jelenleg épp ezen szenvedek... főként a szerves kémiával és a biokémiával :/
4/31 anonim válasza:
Ugyved lettem volna, de fordito, tolmacs, nyelvtanar lettem.
5/31 anonim válasza:
Egészen kicsi koromban királylány meg anyuka akartam lenni. aztán valamivel később orvos.
aztán német szakos bölcsész-tanár lesz belőlem nemsokára.
6/31 anonim válasza:
Focista és még mindig nem adtam feI. 18 vagyok és tudom hogy tehetséges.
7/31 anonim válasza:
Szupermodell szerettem volna lenni ötévesen, de bajuszos öregúrrá formálódtam.
Viccen kívül: tévés bemondói karrierről álmodoztam ötévesen, ám újságíró lennék (ha nem itthon tengődnék munkanélküliként).
8/31 anonim válasza:
Én informatikus akartam/akarok lenni. Igaz, hogy még csak 15 éves vagyok, de eddig úgy néz ki, hogy sikerül bejutni az áhitott iskolába, és sikerülni fog...de ez még a jövő titka. :)
9/31 anonim válasza:
Mindig fodrász szerettem volna lenni, de közgazdász lettem. :( De a mai napig hódolok a szenvedélyemnek, és gyönyörű frizurákat készítek. :)
10/31 anonim válasza:
Apáca akartam lenni, vegyész lettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!