Gyermekkorodba mi szerettél volna lenni? Mi lettél?
Figyelt kérdés
2009. máj. 30. 20:31
11/31 anonim válasza:
Motorversenyző akartam lenni,de ahhoz gazdagabb országban kellett volna születnem.Közalkalmazott lettem,de a mai napig imádom a motorokat.
12/31 anonim válasza:
Állatorvos akartam lenni, de pénzügyi szakon megyek tovább
13/31 anonim válasza:
Énekesnő akartam lenni, mostmár patológusnak szeretnék tanulni. L14
14/31 anonim válasza:
Fú, mindenféle hülyeséget kitaláltam akkoriban... De amikre a legjobban emlékszem: bogárkutató, titkosszolgálatis, taxidermista (=aki állatkitöméssel foglalkozik). Szóval elég érdekes kislány voltam. XD
De most szilárdan állok amellett az elképzelés mellett, hogy pszichiáter szeretnék lenni, remélem össze fog jönni, én nagyon küzdök érte.
L/15
15/31 anonim válasza:
Egyiptológus, régész, történész szerettem volna lenni. Jelenleg úgy néz ki, hogy szeptembertől turizmus- vendéglátásra fogok járni, de ha nem jön össze, azt hiszem lehet még nyelv- vagy töritanár :)
16/31 anonim válasza:
Állatorvos, régész vagy ügyész akartam lenni. Ehelyett aktakukac vagyok, de szereztem egy régész férjet. Legalább.:D
17/31 anonim válasza:
musical énekes vagy titkosügynök akartam lenni, most az orvosira járok
18/31 anonim válasza:
Óvónéni szerettem volna lenni, és végül tanítónéni lettem :-)
19/31 anonim válasza:
informatikus akartam lenni, de most úgy néz ki sajna az lesz belőlem:D...már nagyon nem akarok ezzel foglalkozni.
20/31 anonim válasza:
Tanár akartam lenni, tanár lettem. Már nem akarok tanár lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!