Valaki valami nagyon jó facebook hackert tud ajánlani?
Könnyen lehessen telepíteni,kezelni
Ingyenes legyen!
Nagyon fontos!! :D Köszi :D http://www.youtube.com/watch?v=_5l8QOhoLsU&feature=related ilyesmit szeretnék le tölteni!!
:D
de-de
mert osztály társamnak is ez van!!!
Kíváncsiságból próbáltam letölteni egy hacker programot, amivel fel tudnám törni az oszt. társam face-ét (persze megbeszéltem vele és beleegyezett). Fél hónapig szinte naponta 1 órát keresgéltem Youtube-on, Google-n meg ezernyi másik oldalon, de csak egy csomó vírust találtam, SEMMI mást.
Azt hogy az osztálytársad hogy csinálja, láttad már? Mert persze mondani könnyű. Lehet hogy csak véletlenül találta ki egy balek jelszavát, és nagyon elbízta magát. De ha A SAJÁT SZEMEIDDEL LÁTTAD hogy hogyan csinálja, akkor szerencséje volt hogy talált egy ilyen programot.
Megint én vagyok az (a negyedik válaszoló)
Megnéztem a videót, és ez szinte LEHETETLEN, hogy másodpercek alatt feltörjön egy Facebookot.
Amikor a profik csinálják, nekik is akár hetekbe is telhet egy komolyabb jelszó megfejtése.
A videót meg könnyű megszerkeszteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!