Ha valaki bőgés nélkül végignézi a disznótort vagy dolgozik benne, akkor őneki "belénevelt torz normái vannak"?
Egy vegetáriánus írta ezt az egyik kérdésre válaszul. Én meg akarom érteni némely vegetáriánus személyek gondolkodását, de nem tudom.
Tudjátok, a szokásos vita, hogy az ember húsevő-e vagy sem. Egyébként nem, mert mindenevő, de ezt képtelenek elfogadni.
De a kérdésem arról szól, hogy akkor minden ember rosszul nevelt, aki levág egy csirkét?
Szerintem csak falusi :) (Mint én)
A Pesti azt hiszi hogy a hűtőpultba terem a hús...
Mellesleg a vegetáriánusoknak azt szoktam mondani, hogy az a répa is sikít mikor kihúzzák a földből!
Engem is?
Te ugye vega vagy?! Buttaaaaa...
Hát ez besz*rás itt tartunk hogy vannak ilyen idióta emberek.
De nevettem :)
Erről eszembe jutott valami...
A tehén jobban hozzájárul a globális felmelegedéshez, mint maga az ember ------> Ezt eszik a rendes emberek.
A Növények oxigént állítanak elő fotoszintetizálás útján ---> Ezt eszik a vegák.
Kérdem én, akkor most kinek is van igaza? :D
hát, én egy demotiválós posztot idéznék, ami pont idevág..
"ha már felküzdöttem magam a tápláléklánc csúcsára, akkor nem leszek vegetáriánus" (nem pontos, de a lényeg az benne van)
szóval ez hülyeség. és utálom az ilyen állatmániásokat. amúgy meg a növénynek is fáj ha 'megölik' azért mert az nem visít meg nem tudja kifejezni az érzéseit, na de mindegy. hülyék és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!