Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha valaki bőgés nélkül végigné...

Ha valaki bőgés nélkül végignézi a disznótort vagy dolgozik benne, akkor őneki "belénevelt torz normái vannak"?

Figyelt kérdés

Egy vegetáriánus írta ezt az egyik kérdésre válaszul. Én meg akarom érteni némely vegetáriánus személyek gondolkodását, de nem tudom.

Tudjátok, a szokásos vita, hogy az ember húsevő-e vagy sem. Egyébként nem, mert mindenevő, de ezt képtelenek elfogadni.

De a kérdésem arról szól, hogy akkor minden ember rosszul nevelt, aki levág egy csirkét?

2012. jan. 25. 21:40
 1/10 Detro ***** válasza:
100%

Szerintem csak falusi :) (Mint én)

A Pesti azt hiszi hogy a hűtőpultba terem a hús...

Mellesleg a vegetáriánusoknak azt szoktam mondani, hogy az a répa is sikít mikor kihúzzák a földből!

2012. jan. 25. 21:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Én is falusi vagyok. És a növények szeretik a zenét.
2012. jan. 25. 21:51
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Én nem hallom, amikor a répa is sikít, de a disznót igen, és téged is.
2012. jan. 25. 22:03
 4/10 Detro ***** válasza:
100%

Engem is?

Te ugye vega vagy?! Buttaaaaa...

2012. jan. 25. 22:20
 5/10 haggyámán ***** válasza:
60%
2012. jan. 25. 22:45
 6/10 Detro ***** válasza:
100%

Hát ez besz*rás itt tartunk hogy vannak ilyen idióta emberek.

De nevettem :)

2012. jan. 25. 22:51
 7/10 Detro ***** válasza:
2012. jan. 25. 23:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Erről eszembe jutott valami...

A tehén jobban hozzájárul a globális felmelegedéshez, mint maga az ember ------> Ezt eszik a rendes emberek.

A Növények oxigént állítanak elő fotoszintetizálás útján ---> Ezt eszik a vegák.

Kérdem én, akkor most kinek is van igaza? :D

2012. jan. 25. 23:32
 9/10 anonim ***** válasza:
5%
Alávaló gyilkosok!
2012. jan. 26. 02:10
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

hát, én egy demotiválós posztot idéznék, ami pont idevág..

"ha már felküzdöttem magam a tápláléklánc csúcsára, akkor nem leszek vegetáriánus" (nem pontos, de a lényeg az benne van)

szóval ez hülyeség. és utálom az ilyen állatmániásokat. amúgy meg a növénynek is fáj ha 'megölik' azért mert az nem visít meg nem tudja kifejezni az érzéseit, na de mindegy. hülyék és kész.

2012. jan. 26. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!