Miért nem hasznàljàtok a Titkot? Miért panaszkodtok, ha nem tesztek semmit hogy boldogabbak legyetek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 10:54
11/21 anonim válasza:
Én vagyok, aki nem tudta, hogy mi ez. Odáig nem jutottam el, hogy megvegyem a könyvet, mert mondom, ha nem működik, akkor csak felesleges pénzkidobás. Ez nem éppen pozitív gondolkodásra vall :). De egyre jobban tetszik a téma.
12/21 anonim válasza:
sziaaa!!
énis ezen vagyok fennakadva!
mondjuk én még nem hiszek benne maximálisan,de nagyonnagyon igyekszem!! már béhány vágyamhoz közelebb jutottam! pont most tettem fel egy kérdést joe vitale-kulcs könyvéröl,szeretném elolvasni mert állitolag nagyo jooo,de nem találom sehol.:S
13/21 anonim válasza:
De akkor is, álmodozást sohasem neveztem tettnek.Nálam is van szabályszerűség, de nem éppen jó irányba: amiről álmodozom, mindig valaki másnak válik valóra az orrom előtt, én pedig tüntetően az ellenkezőjét kapom.
15/21 anonim válasza:
Mert megnéztem a filmet és olyan volt, mint egy top shop reklám. A könyv normálisabb?
16/21 anonim válasza:
17/21 anonim válasza:
én is használom és csodálatos..14vagyok mégcsak de már 2éve csinálom és nagyonjól beválik:)megkaptam álmaim pasiját és álmaim barátait.és azzá lettem akivé mindig is akartam válni:)hajrá emberek:)
18/21 anonim válasza:
Micsoda irigy emberek mászkálnak szabadon :DD
19/21 A kérdező kommentje:
Top shop reklàm? Hm, nézd meg még egyszer és éld àt a làtottakat! Bàr lehet hogy az univerzum reklàmozza magàt :DD Csak hogy ez bejön, nem ugy mint a mosopor reklàmok! /tisztelet a kivételnek/ Ha kéri valaki a kônyvet, kedden szivesen àtküldöm! Aki hasznàlja, annak meg gratula, csak soha ne veszisd el gyermeki hited!!! Annàl nincs fontosabb! :)
2009. máj. 31. 07:46
20/21 anonim válasza:
Aki torrentezik le tudja tölteni film formájában. Valakinek bejött már ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!