Miért nem hasznàljàtok a Titkot? Miért panaszkodtok, ha nem tesztek semmit hogy boldogabbak legyetek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 10:54
1/21 anonim válasza:
Mert titok, és nem tudunk róla... de hülye kérdés.
2/21 anonim válasza:
Nekem nincs miért panaszkodnom. Én használom a Titkot, és 100 százalékosan mukodik is. Eppen tegnap volt egy kívánságom... Nagyon magányos voltam és azt kívántam hogy legyenek már végre barátaim vagy valaki legalább szoljon hozzám.. Kb. 1-2 órára rá beállított hozzám 2 rég nem látott barátnom, aztán az utcán osszefutottam valakivel, aki nagyon orult nekem és én is neki! Es ez ma is folytatodott.. Minden valóra válik, elég csak rá gondolnom, és ez mind IGAZ!!!
Azt javaslom, mindenki próbálja ki, és nem kell majd ennyit nyafogni minden miatt!! Milliónyi példám, bizonyítékom van a létezésére...
Sok sikert!
3/21 A kérdező kommentje:
:) végre boldog ember is van, nem csak panaszkodo :) köszönöm vàlaszod
2009. máj. 29. 13:11
4/21 anonim válasza:
Nekem furcsa ilyesmivel kapcsolatban a TENNI szó...
5/21 A kérdező kommentje:
Miért? Sokak panaszkodnak életük alakulàsàra s nem tesznek egyebet mint panasz, panasz hàtàn. Ahelyett hogy arrol beszélnének amit szeretnének! A gondolkodàs is egy ténykedés, s azàltal hogy megvàltoztatod gondolataid, màr tettél is valamit hogy jobbà tedd az életed!
2009. máj. 29. 14:01
6/21 anonim válasza:
Most ez a Titok arról szól, hogyha valamit szeretnék, akkor arra kell gondolnom? Vagy mi? Mert olvasgattam róla, de annyira homályosan írnak róla. Mert ha ténylg az a lényege, hogy egyszerűen csak arra kell koncentrálnom, amit szeretnék, hát akkor én is kipróbálnám. De nem tudom, hogy pontosan miről szól.
7/21 A kérdező kommentje:
Igen mondjuk arrol :) de azért kicsit többröl! A gondolataidat tereled pozitiv irànyba s soha ne kételkedj hogy nem kapod meg amit szeretnél! Pl. jönnek a szàmlàk, ne arra gondolj, hogy nem tudod kifizetni, hanem arra hogy màr ki is van fizetve s többet nem lesz gond a kifizetésükre! S érezd is àt azt a megkönntebbült lelkiàllapotot, boldogsàgot, megkönnyebbülést! SOHA NE KéTELKEDJ!!! Ha nem érted a könyvet, amiben pedig jol le van irva, addig olvasd, mig megérted, àtérzed!!!
2009. máj. 29. 14:30
9/21 A kérdező kommentje:
Na neeeee màr! Szkeptikusok sicc innen!!! :)
2009. máj. 29. 15:08
10/21 anonim válasza:
14:52-nek: Nem Vidám Vasárnak, hanem agykontroll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!