Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek is csak ennyiből áll?

Szerintetek is csak ennyiből áll?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de mostanában állandóan azon gondolkodom, hogy emberek vannak, élnek, dolgoznak, utaznak, jol érzik magukat, aztan vannak szomoru pillanatok, de nem történik igazából semmi! csak vagyunk mint a befőtt, valami nagyon durva dolog, nem gondolkodtatok még ilyenen? az őrület határán vagyok már hogy nem nem látom az élet értelmét..
2012. jan. 22. 14:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyeneken én is sokat szoktam gondolkodni. Biztos vagyok benne, hogy több és nagyobb dolog áll a háttérben, mint amit mi, emberek látunk. Szokták volt mondani: "Mi célból vagyunk e Földön?" Nem hiszem, hogy valaki pontosan tudja rá a választ, de abban biztos vagyok, nem azért, hogy tönkretegyük. 18/L
2012. jan. 22. 14:22
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy kort és nemet is írtál:)

ugyanígy 18/L remélem egyszer majd elfelejtem hogy ilyeneken gondolkodom:))

2012. jan. 22. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!