Mit tudnék kihozni ennyiből?
Figyelt kérdés
60ezer forintból szeretnék venni procit, alaplapot és ramot, a ramot, hogyha 10ezernek vesszük ( 8gb-t) akkor milyen procit és alaplapot ajánlotok,amiben később lehet cserélni a procit valami újabbra, pl 4-6magosra ( 2 magosat akarok most venni ) alaplapnak meg valami pci-e16-os foglalattal rendelkezőset szeretnék.Amiből később kilehetne hozni egy gamer gépet, tudom, hogy nagyon kevés ez a pénz rá, de nincsen többem :( Légyszíves linkeljetek pár alkatrészt.2011. dec. 14. 18:26
1/2 anonim válasza:
Ebből szerintem nem csak 2 magos jön ki, de rég néztem az árakat...
2/2 anonim válasza:
Ha csak ez a 3 dolog kell akkor nem olyan kevés az a 60, pl ez belefér:
Alaplap:
CPU:
RAM:
59.808 Ft
Így már most is egy jó 4 magosod lenne, de a CPU-ban még 2 mag le van tiltva, szóval ha sikerül feloldani akkor még 6 magost is csinálhatsz belőle!
Az alaplap tudja a magfeloldást, csak szerencse kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!