3000 forint. Most mit vennél ennyiböl?
Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 11:15
1/10 anonim válasza:
700ból megebédelnék bőségesen egy kínai kajáldába, a többit elraknám:)
2/10 anonim válasza:
Éppen most,akkor rendelnék egy pizzát.
3/10 anonim válasza:
Vennék egy cigit (500), kiugranék a kínaiba ebédért (800), a maradékot félreraknám az esti bulihoz.
4/10 anonim válasza:
2000-ből bulizol? :)
Amúgy én hozzácsapnék 800 forintot és megvenném magamnak a kinézett arcszaunámat :) tiszta nátha vagyok, jól tudnék veler inhalálni :)
5/10 anonim válasza:
vennék néhány doboz sört, egy csomó pattogatott kukoricát és egész este filmeket néznék.
6/10 anonim válasza:
Egy szép nagy luxusházat Floridában,a maradékból meg eléldegélnék életem végéig.
Ja,és jótékonykodnék is belőle,a hajléktalanoknak adnék vagy 10-15Ft-ot évente:))
7/10 anonim válasza:
elmennék a sarorka egy menetértXD
8/10 anonim válasza:
vennék egy gramm füvet, cigipapírt, mert lassan elfogy,a maradék 250ből meg dohányt.
9/10 anonim válasza:
Egy üveg Finlandia is kijön ennyiből....
10/10 anonim válasza:
Teát az esti meditációkhoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!