Msnen való fenyegetésnél mit lehet tenni?
"a volt barátom megfenyegetett,...
de különben egy kis vékony senkiházi..."
Egészen elgondolkodtató a reakciód 22 éves korod ellenére.
Szinte mintha 12-14 éves kiskamasz lennél.Hogyan is lehetett barátod ez a vékony senkiházi?Amikor a barátodnak tekintetted akkor nem tűnt ez fel?
22 évesen már legyél felnőtt, és nem kell,hogy a volt kapcsolatoddal zsarolhasson bárki anyukádnál.
Összegezve :azt szokták mondani,mindenki olyan barátot választ magának ami jut ,vagy amit megérdemel.
Ennyi elég volt,hogy elgondolkozz magadról.
Most a kérdésedre:Akár telefonon ,akár interneten a fenyegetödzés ,de még a rendszeres hívogatás is zaklatásnak minősül,ne várj ,menj a rendőrségre és jelentsd fel! Persze ,tudom,ha kis településen laksz akkor ez nem olyan egyszerű,akkor se hagyd magad ,és ha tartod magas valamire akkor ,válogasd meg a barátaidat!
Az lett volna a csoda ha egy fejmosás hatására azonnal magadba nézel és egyetértesz bárkivel is.
Nyilván azok közé tartozol, aki kérdést tesz fel,segítséget kér,tanácsot kér,de már eleve tudja tuti választ is.Próbáljon meg bárki akár jóindulatból is tanácsot adni,a saját elképzelésedet akarod hallani.
Még ez is fejmosáshoz tartozott.
De most megint menjünk vissza a kérdésedhez!
Ha figyelmesen elolvastad ,akkor írtam ,hogy a kis településen ,(pár száz lakos.)nem olyan egyszerű a rendőrségre futkosni.
Ennek ellenére ,ha testi épséget,vagyontárgyat is fenyegetve, (nyilván ez a telefonnal bizonyítható is)zaklatnak,azonnal fordulj rendőrséghez!
Nemrég lehetett hallani tragédiáról amikor elbagatellizálták a fenyegetést.Akkor már késő volt.
nem kértem kioktatást... de valamiben igazatok van.
megfogadom a tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!