Küldenétek nekem linkeket ahol megtalálom "Ady költészetének jelentősége a magyar irodalomban" cimű fogalmazást, "Petőfi Sándor költészete"c. Fogalmazást?
Figyelt kérdés
Magyar olimpiára készülök és azért kellene...:))2012. jan. 14. 11:06
1/5 Saviour válasza:
Szia!!! Nekem is pont most Petőfi Sándor költészetéről szeretnék írni egy fogalmazásomban....Szerintem írd be a google ba Ady költészete és előjön mindenféle.. csak kapsz onnan valami ötletet!! Most épp keresgélek de ha találnál vmit Petőfi költészetéről és elküldenéd vagy segitenél nagyon megköszönöm!!!
2/5 A kérdező kommentje:
semmi hasznosat nem találtam Petőfiről :(((____a magyar olimpiáán meg túl vagoyk,és sajnos nem lettem dobogós :SSSSS,na de ez van
2012. jan. 24. 21:56
4/5 A kérdező kommentje:
hát,azért nem vagyok annyira elkenődve,mert ez a 3ik forduló volt és 2n túl jutottam : )),itt már tényleg csak az igazi profik voltak :D____és am neked h sikerült a fogalmazás??? :)
2012. jan. 25. 18:05
5/5 Saviour válasza:
Akkor jó:).. háát sztem jól sikerült remélem ötöst kapok rá.. majd csak későőbb fogom megtudni h milyen lett... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!